Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 12-11-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VERDACHTE BRANDSTICHTING AANGEHOUDEN, Veghel

Maandagmiddag is in de Abraham Kuyperlaan in Veghel een 18-jarige man uit deze plaats aangehouden op verdenking van brandstichting in een pand aan de Witte de Withstraat in Veghel op 22 oktober. Hierbij werden brandende kranten door de brievenbus naar binnen geduwd.

RIJDEN ONDER INVLOED, Odiliapeel

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie op de Ontginningsweg in Odiliapeel een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij raakte met zijn auto van de weg en belandde in een weiland. Hierbij kneusde hij zijn rechterhand. De man kreeg een rijverbod van negen uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

INBRAAK WONING, Veghel

In de nacht van maandag op dinsdag is in een woning aan de Spoorven in Veghel ingebroken. Men is binnengekomen door middel van verbreking van een deur. Er zijn twee mobiele telefoons en een webcam weggenomen.


------

In de nacht van maandag op dinsdag is er in een woning aan de Spoorven in Veghel ingebroken. Men is binnegekomen door middel van verbreking van een deur. Er werd een mobiele telefoon weggenomen.

SNELHEIDSCONTROLE, Uden

Maandagmiddag heeft de politie tijdens een snelheidscontrole op de Velmolenweg in Uden 144 mensen bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/h daar waar maximaal 50 km/h is toegestaan.