Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 12-11-2002 2e persbericht van dinsdag 12 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Autogordelcontroles
Dinsdag is op de Fuutlaan een autogordelcontrole gehouden. Dat gebeurde tussen 8.30 en 9.30 uur. Er zijn 13 bestuurders bekeurd.

Tussen 11.00 en 12.00 uur is op de Tongelresestraat een autogordelcontrole gehouden. Er zijn 20 bekeuringen uitgeschreven voor verkeersdeelnemers die de gordel niet droegen.

Helmond: Inbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Houtsestraat. Er is een ruit uit een roldeur genomen om binnen te komen. Er zijn vier pompen weggenomen. De waarde is ongeveer 650,=.

Oirschot: Inbraak
Maandagmiddag is ingebroken in de schuur bij een woning aan De Fransman. Uit de schuur zijn verschillende elektronische gereedschappen gestolen. Verder verdwenen er vier paardenzadels en twee paardenhoofdstellen. De waarde ligt rond de 8.500 euro. De toegangsdeur is opengebroken.

Deurne: Inbraak in schuur
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in de schuur bij een woning aan de Zandbosweg. De deur is opengebroken en uit de schuur zijn een fiets, een motorzaag en vijf kratten bier gestolen.

Someren: Woninginbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Beatrixlaan. Er is een keukenraam opengebroken. De bewoner mist twee gsms, twee horloges, 600,= en een pinpas. Met deze pinpas bleek later 1200 van de bankrekening gehaald te zijn.

Geldrop: Man na bedreigingen aangehouden
Dinsdag om 13.00 uur is in een supermarkt in winkelcentrum De Coevering een 38-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man bedreigde het personeel omdat hij van mening was dat zijn zoon ten onrechte een winkelverbod had. De man is voor onderzoek ingesloten.

Nuenen: Stalker aangehouden
Vanmorgen om 06.15 uur is in Leusden een 50-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van stalking van een 46-jarige vrouw uit Nuenen. Hij is overgedragen aan de politie Brabant Zuid-Oost en voor onderzoek inverzekering gesteld.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Bij een snelheidscontrole op de Bossebaan zijn dinsdag tussen 9.30 en 11.40 uur 100 bestuurders bekeurd. 83 km/u was de hoogste snelheid en de toegestane snelheid is 50 km/u. Er passeerden 880 voertuigen.