Tom Coronel

11 November 2002: Tom Coronel op Seiko billboard

De meeste fans hebben hem al gezien en de meest loyale aanhangers van Tom groeten hem zelfs al bij het passeren: de imposante Seiko billboards met Tom Coronel en zijn Seiko Sportura horloge. Door heel Nederland is de Seiko reclame nu te zien, niet alleen langs de weg maar ook op stations verschijnt Tom met de mededeling "Sorry Michael, je kunt niet alles hebben".

Tom Coronel was onlangs aanwezig bij de installatie van een mega groot billboard vlakbij Amsterdam. "Dat was wel een apart gevoel om jezelf zo loeigroot op dat billboard te zien", aldus Tom. "De campagne maakt deel uit van de overeenkomst die ik heb met Seiko. Zij steunen me nu al een paar jaar en het is leuk dat ik nu deel uitmaak van deze grote campagne. Ik vind de actie zelf erg gedurft omdat er heel specifiek op de autosport gedoeld wordt. Wie niet weet dat de slogan verwijst naar het dominante optreden van Michael Schumacher in de Formule 1 zal er weinig van snappen". De laatste keer dat we Tom landelijk langs de weg mochten bewonderen was in 1997 bij de campagne voor de Marlboro Masters.

Seiko betrekt Tom Coronel zelfs nog verder bij de promotie van het Sportura model. Wie nu een Seiko Sportura koopt krijgt er namelijk speciaal Tom Coronel pakket met onder andere een boekje over de carrière van de Huizenaar bij.


---