Ingezonden persbericht

Internationale HandelsManifestatie 2002
"Twente, grensverleggend!"

Op dinsdag 12 november 2002 zal in het Rabotheater te Hengelo een grootse Internationale HandelsManifestatie plaatsvinden, met als thema: "Twente, grensverleggend!"

De Manifestatie is erop gericht de regio Twente als internationale handelsregio te presenteren en de Twentse ondernemers te stimuleren zich internationaal te oriënteren. Hiermee hoopt de organisatie tevens het imago van Twente als regio met een ondernemend karakter te versterken.

Met een grote diversiteit aan activiteiten als: workshops, seminars, bedrijfsbezoeken, één-op-één gesprekken en een lagerhuisdiscussie probeert de organisatie dit te verwezenlijken. Hiernaast verwelkomt de organisatie vertegenwoordigers van buitenlandse ambassades uit Den Haag, Nederlandse ambassades uit verschillende Europese landen alsmede diverse vooraanstaande sprekers.

Deze HandelsManifestatie is een initiatief van de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente, de Twentse Export Sociëteit, de European Transport region Twente en de Saxion Hogeschool Enschede.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente, de heer R. Lucassen. Tel: +31 53 484 97 55 Fax: +31 53 484 97 57 E-mail: rlucassen@veluwetwente.kvk.nl