Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 13 november 2002

EERSTE DISCUSSIEAVOND OVER TOEKOMSTVISIE DRUK BEZOCHT

De eerste bijeenkomst van inwoners van Geldrop in het kader van de Toekomstvisie werd druk bezocht. De ongeveer 100 deelnemers aan de discussie over vernieuwende en scheppende economie waren enthousiast en de meningen gingen van links naar rechts door de, voor de gelegenheid totaal omgebouwde, raadzaal van het gemeentehuis.

Discussieleider Jan de Jong, bekend als programmamaker voor Omroep Brabant wist de zaal goed te leiden, terwijl de verschillende inleiders prikkelende stellingen naar voren brachten die wel om reactie vroegen! Kortom: de eerste avond werd door alle deelnemers als geslaagd ervaren en er wordt dan ook uitgekeken naar de bijeenkomsten verder deze week.

Met de uitkomsten van de discussieavonden wordt een enquête opgesteld om zodoende een nog breder publiek de mening te vragen. Alle inwoners van Geldrop kunnen medio december deze enquête in de brievenbus verwachten. Medio januari moet het formulier dan weer zijn geretourneerd. Iedereen heeft, tijdens de feestdagen, genoeg tijd om eens goed na te denken over de toekomst van zijn/haar eigen woongemeente.

Wilt u ook nog deelnemen aan één of meer discussieavonden? Dat kan! Het thema van woensdagavond is 'Een aantrekkelijk woon- en leefmilieu' en op donderdagavond, de laatste avond, zal gediscussieerd worden over Vernieuwing en uitbreiding van de Geldropse cultuur. Ook u bent van harte welkom, de zaal is om 19.30 uur open, de bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt rond 22.30 uur afgesloten. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om onder elkaar nog even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Tot ziens in het gemeentehuis!