Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

13-11-2002
Bouwplannen

De burgemeester van de gemeente Stadskanaal maakt bekend, dat met ingang van 13 november 2002 gedurende vier weken bij het team bouw, milieu en bijzondere wetten, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal de volgende verzoeken ter inzage liggen:

* Wooncom Stadskanaal, Vlaanderenlaan 9 in Stadskanaal om vrijstelling voor het bouwen van acht woningen op de percelen Julianastraat 71 t/m 86 in Stadskanaal;

* A. Muthert, Acaciahage 15 in Stadskanaal voor het uitbreiden van de opslagruimte bij het perceel Schoolstraat 48 in Musselkanaal.
* G. Leggedoor en S. Anbergen, Floraheem 3 in Musselkanaal voor het bouwen van een woning (helft van een dubbele), A.H. van Swinderenstraat 7 in Musselkanaal;

* J.B. Schulte, Jan Wiegerslaan 20 in Musselkanaal voor het bouwen van een woning (helft van een dubbele) A.H. van Swinderenstraat 7A in Musselkanaal.

De vrijstellingen worden gevraagd volgens artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de vrijstellingen te verlenen.

Als u het niet eens bent met dit voornemen, dan kunt u uw zienswijze schriftelijk van woensdag 13 november tot en met woensdag 11 december 2002 aan burgemeester en wethouders kenbaar maken.

Stadskanaal, 4 november 2002.

J.J. Stavast
burgemeester