Ingezonden persbericht


'Jennifer Lopez' week op Radio 538

Win een VIP trip naar een uniek optreden in New York City

Hilversum, 15 november 2002 - Volgende week zijn op Radio 538 kaarten te winnen voor het unieke optreden van Jennifer Lopez in the Bronx in New York. Zodra luisteraars het nummer 'Jenny from the block' horen, kunnen zij bellen om kans te maken op een exclusief J-Lo pakket. De winnaars kwalificeren zich tevens voor de hoofdprijs die Erik de Zwart op 22 november bekend maakt tijdens de Top 40. De winnaar van deze hoofdprijs krijgt een VIP-trip naar het tv optreden van Jennifer Lopez in New York.

Met haar nieuwe single 'Jenny from the block' wil Jennifer bewijzen dat ze ook maar een simpel meisje is dat haar afkomst niet verloochent. Daarom keert ze op 6 december nog een keer terug naar haar oude buurt The Bronx en treedt ze op bij een van de populairste tv programma's van Amerika, The Today Show. Kaarten voor 'Jenny from the block returns to the Bronx' zijn nergens te koop, maar worden weggegeven in het kader van de speciale 'Jennifer Lopez'-week, die vanaf aanstaande maandag van start gaat op Radio 538. De actie loopt van 18 tot 22 november.

Radio 538 Program Director Uunco Cerfontaine: "Ik ben maanden bezig geweest deze actie voor Radio 538 binnen te halen. J-LO is de populairste artiest van ons format en ook al onze concurrenten hadden hun zinnen gezet op deze unieke actie. Dit zijn net de extra's die ik onze luisteraars graag wil bieden en waarmee Radio 538 zich onderscheidt van de concurrentie."

Jennifer Lopez werd geboren op 24 juli 1970 in New York City's Castle Hill. Ze groeide op in de beruchte wijk 'The Bronx' en wilde er alles aan doen om beter leven te krijgen. Op 4-jarige leeftijd wist Jennifer al hoe ze dat wilde gaan volbrengen; Ze moest beroemd worden en dan zou alles vanzelf gaan. Inmiddels is ze als actrice en zangeres ongekend populair over de hele wereld.

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

dd8971.jpg

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht