Ingezonden persbericht


Persbericht

Zinnenprikkelende verhalen voor vrouwen

Amstelveen/Amsterdam, november 2002 Wie droomt er niet van om voorgelezen te worden door haar geliefde? Met de unieke verhalenbundel Zinnenprikkelend, erotische verhalen voor vrouwen, komt die droom uit. Dertien vurige verhalen vol passie en humor geschreven voor vrouwen, om zelf te lezen en uit voorgelezen te worden.

Wat de verhalenbundel extra uniek maakt, is dat de schrijfsters elkaar treffen op de internetcommunity Shespot, waar vrouwen erotische verhalen lezen en hun eigen verhalen publiceren. Een mooi voorbeeld hiervan is het openingsverhaal De Tangodansers, dat ontstaan is als een vervolgvertelling van ruim dertig afleveringen en waaraan meer dan twintig vrouwen een bijdrage hebben geleverd! In dit prikkelende verhaal zullen veel vrouwen hun dromen herkennen.

Alle verhalen uit dit eerste deel van de Shespot-erotische vertellingen zijn door rasvertelsters geschreven en geven een verrassende indruk van de erotische fantasieën van vrouwen en de sfeer op de website. Zinnenprikkelend is een kleinood om je mee te laten voeren naar een wereld vol zwoele zinnelijkheid, om te genieten, en om je uit te laten voorlezen. Een warm cadeau voor de lange koude winteravonden.

Zinnenprikkelend, erotische verhalen voor vrouwen is voor EUR 10,00 te koop bij de boekhandel, en rechtstreeks via internet op www.shespot.nl en www.boekenmijn.nl.

Over Shespot

Shespot is een internetplatform voor vrouwen en biedt een omgeving over erotische fantasieën in de vorm van verhalen, beelden, links en een levendig forum. Shespot wil een veilig en vertrouwd platform voor vrouwen bieden waar vragen, ervaringen en gevoelens over erotiek aangesneden worden. Daarnaast wil Shespot de vrouwenerotiek zichtbaar maken, en bewijzen dat erotiek op internet mooi, sensueel, gevoelig en esthetisch gebracht kan worden. De verhalen in deze uitgave zijn daarvan het bewijs. Shespot is een particulier initiatief dat uitgegroeid is tot een toonaangevende vrouwenwebsite dankzij de inzet van een team enthousiaste vrijwilligers. Met recht een platform waar erotiek vanuit de vrouwelijke beleving vorm krijgt.



Ingezonden persbericht