Ingezonden persbericht


Persbericht
Hoofddorp, 15 november 2002

BAS Computers wint Digitailing Award 2002
Award voor beste ICT Distributeur gaat naar BAS Computers

Op woensdag 13 november 2002 zijn in het Parktheater in Alphen aan de Rijn de winnaars van de Digitailing Awards 2002 bekendgemaakt. De Digitailing Award voor de beste ICT Distributeur van het jaar 2002 is toekend aan de Hoofddorpse distributeur BAS Computers. Uit handen van Big Brother-ster Kelly nam Raymond van Zaanen, Sales Manager van BAS Computers, de Award in ontvangst.

Voor de prestigieuze Digitailing Awards 2002 waren in totaal vijftig bedrijven in tien categorieën genomineerd. In de categorie beste ICT Distributeur 2002 streed BAS Computers tegen vier concurrenten. De afgelopen weken hebben de lezers van Digitailing hun stem uitgebracht. Digitailing is een uitgave van Point Blank en wordt verspreid onder de detailhandel van digitale consumenten producten.

Dit is een fantastische beloning voor alle BAS medewerkers, aldus de trotse Raymond van Zaanen. Ik zie in de toekenning van deze Award tevens een beloning van onze klanten. Tenslotte zijn zij degenen die in de afgelopen weken in overweldigende aantallen op BAS hebben gestemd. En daar doen wij het bij BAS voor! Wij werken dagelijks keihard om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Blijkbaar lukt ons dat heel aardig. En dat is een echte teamprestatie!

Volgens Peter Waltman, Marketing Manager bij BAS Computers, is de keuze voor BAS Computers als beste ICT Distributeur van het jaar ook te danken aan de unieke koers die BAS in de branche vaart. Wij proberen op onze eigen wijze met onze klanten om te gaan. Een voorbeeld daarvan is natuurlijk onze succesvolle Try to Fly campagne, waarmee wij onze klanten op een spraakmakende manier hebben beloond.

Einde Persbericht

Over BAS Computers:
BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen zeven jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, 5 daagse rma afhandeling, product-, markt- en leveringsinfo, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren.

Meer informatie over dit persbericht:
Peter Waltman t: 023 556 09 04 f: 023 556 09 05 m: 0651 41 26 98 e:p.waltman@bascomputers.nl mailto:p.waltman@bascomputers.nl>

Met vriendelijke groet,
BAS Computers

Peter Waltman
Purchase/Marketing Manager

Tel. 023 556 09 04
Fax: 023 556 09 05
Email: p.waltman@bascomputers.nl
www.bascomputers.nl