Beers Bedrijfsauto

Beers breidt dealerorganisatie verder uit
Opening 39ste vestiging in Goes

---

18/10/2002
One Stop Service bij Beers in Goes (klik voor grotere foto) Beers Bedrijfsauto b.v. opende onlangs de 39ste eigen vestiging in haar omvangrijke dealernetwerk. Het nieuwe pand aan de Scottweg te Goes is, net als de overige nieuwbouwpanden van Beers, gelegen op een zichtlocatie; in dit geval in de bocht van de A58 en de A256. De nieuwbouw past geheel in het ambitieuze investeringsprogramma van Beers, dat naast importeur/distributeur voor de Nederlandse markt van Scania bedrijfsauto's vooral ook als bedrijfsautodealer actief is. Uiteraard wordt het nieuwe pand aangesloten op het netwerk dat alle werkplaatsen on-line met elkaar verbindt. Met de ingebruikname van de nieuwe vestiging zal Beers haar klanten op de Zeeuwse eilanden voor het eerst vanuit een eigen vestiging bedienen. Voor de klanten in Zeeuws Vlaanderen blijft uiteraard servicesteunpunt AST met vestigingen in Terneuzen en Breskens de aangewezen werkplaats. Beers in Goes maakt deel uit van het rayon West waarvan verder de vestigingen in Hoogvliet, Zwijndrecht, Roosendaal en Hazeldonk deel uitmaken. De nieuwe vestiging versterkt de positie van Beers als grootste bedrijfsautodealer van Nederland.

Het nieuwe pand in Goes, op het industrieterrein 'De Poel', is gebouwd op een totale oppervlakte van 11.000 m². De werkplaats beschikt over 6 doorrijpoorten, waarvan er 2 zijn voorzien van een ondergronds verbonden smeerput. Verder is er een gescheiden APK-straat en een inpandige washal. Een unieke parkeersluis maakt het voor de klanten mogelijk om op elk moment van de dag of nacht het voertuig voor onderhoud af te leveren. Uiteraard is het pand voorzien van alle faciliteiten die heden ten dage vanuit milieu-oogpunt vereist zijn.

In het nieuwe pand wordt het succesvolle One Stop Service concept (alles onder één dak formule) van de Beersorganisatie nog verder uitgebreid. De vrachtauto's worden hier 'van bumper tot bumper' onderhouden, d.w.z. inclusief alle aan het voertuig verbonden hulpapparatuur zoals kranen, laadkleppen, hydraulische systemen, koelaggregaten, etc. Hiervoor zijn de nodige licenties/vergunningen en is de noodzakelijke professionele kennis aanwezig. Ook schadeherstel, APK-keuringen, etc. behoren tot het omvangrijke aanbod van diensten. Naast het eigen merk Scania worden ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verricht aan andere merken. Het voordeel voor de transportondernemer is dat hij met zijn gehele wagenpark, inclusief de hulpapparatuur, op één en dezelfde locatie terecht kan.