Gemeente Heeze-Leende


Inspraak bestemmingsplan Buitengebied

De gemeente Heeze-Leende heeft een nieuw bestemmingsplan Buitengebied in voorbereiding voor Heeze, Leende en Sterksel.

Het concept van het bestemmingplan Buitengebied ligt voor iedereen van 25 november 2002 tot en met 20 december 2002 ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tijdens de termijn van inzage kan iedereen schriftelijk zijn inspraakreactie kenbaar maken bij burgemeester en wethouders.

Informatieavond
Op woensdag 27 november wordt een informatie- en inspraakavond gehouden vanaf 20.00 uur in Dorpshuis Valentijn (Valentijn 3) te Sterksel. Tijdens deze avond zal een toelichting op het plan worden gegeven.
Van de inspraak zal een eindverslag opgesteld worden. Dit verslag wordt gevoegd bij het ontwerpbestemmingsplan zoals dat vervolgens ter visie komt te liggen. Naar verwachting zal dit in de tweede helft van 2003 plaatsvinden. Daartegen kunnen vervolgens zienswijzen ingebracht worden bij de gemeenteraad. In het verslag zal een weergave gegeven worden van de gevolgde procedure, de ingebrachte inspraakreacties en een reactie daarop van het college in die zin dat aangegeven zal worden op welke punten al dan niet tot aanpassing van het concept van het bestemmingsplan is overgegaan.