Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 30 oktober 2002

Dinsdag 19 november
INSPRAAKBIJEENKOMST OVER JONGERENCENTRUM

Op dinsdag 19 november aanstaande wordt een inspraakbijeenkomst georganiseerd over het raadsvoorstel nr. 02.059 'Hernieuwd voorstel tot aanwijzing definitieve huisvesting jongerenwerk'. De inspraakbijeenkomst, onder voorzitterschap van wethouder L. Sommer, wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 20.00 uur.

Het college stelt in het eerder genoemde raadsvoorstel (nr. 02.059) voor, om de definitieve jongerenhuisvesting te realiseren in het pand aan de Molenstraat, beter bekend als pand Paaijmans. Tijdens de inspraakbijeenkomst zal wethouder Sommer de huidige keuze en de stand van zaken nogmaals toelichten.

AANMELDEN
Vele voor- en tegenstanders hebben hun reactie inmiddels schriftelijk of telefonisch laten horen. Tijdens deze inspraakbijeenkomst kunt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken. Al deze reacties worden bijgevoegd in het uiteindelijke raadsvoorstel, evenals de reacties die nog tijdens de inspraakbijeenkomst naar voren komen. In verband met de organisatie verzoeken wij u, uw aanwezigheid vóór 18 november te melden bij de receptiebalie van het gemeentehuis, Hofstraat 4, telefoon 2893893.