Ingezonden persbericht
Optrium

Uitnodiging voor persconferentie

ROTTERDAM De initiatiefnemers voor de bouw van het Optrium, Bart Veldkamp en Frank Overhand, nodigen de pers uit voor een bijeenkomst morgen, dinsdag 19 november. Locatie is vanaf 13.00 uur het kantoor van Bart Veldkamp consultancy aan de Rivium Boulevard 5 in Capelle aan den IJssel.

Nadat het Rotterdamse college van burgemeester en wethouders vorige week donderdagavond besloot om het plan voor de bouw van een groot, multifunctioneel sportcomplex in de Maasstad naast Ahoy' financieel niet te zullen ondersteunen, hebben Veldkamp en Overhand deze negatieve uitkomst benut als basis voor de toekomst: het Optrium nieuwe stijl. "Een wedstrijd wordt nooit voor de pauze beslist," aldus Bart Veldkamp. "Er komt bij een achterstand altijd een tweede helft met een kans om tegen te scoren. Die kans willen we met het Optrium benutten. Het motto van de bijeenkomst is derhalve dat ik als topsporter wel eens met schaatsen smijt, maar nooit de handdoek gooi. Dus ook niet in Rotterdam."

Naast Veldkamp en Overhand zullen morgenmiddag ook Hans den Oudendammer en Hans Zoethoutmaar namens Rotterdam Topsport hun visie geven op de toekomst en de haalbaarheid van het Optrium nieuwe stijl.
__________________________________________________________________



Ingezonden persbericht