Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-11-2002 Mediaberichten 19 november (17.40 uur / laatste berichten)

OSPEL Verkeersgewonde

OSPEL Een 73-jarige man uit Stramproy raakte dinsdagmiddag gewond bij een verkeersongeval. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 13.45 uur reed de man in zijn auto over de Venloseweg. Hij had zijn auto niet volledig onder controle. Hij raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het Weertse ziekenhuis gebracht.

VENLO Rijbewijs ingevorderd

VENLO De politie heeft dinsdagmorgen op de A-67 het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige automobilist uit Helmond. Een politiesurveillance zag hem ter hoogte van Maasbree met veel te hoge snelheid over de A-67 rijden. Daarop reden de agenten achter hem aan en behaalden daarbij snelheden tot 180 km/uur. De automobilist werd aan de kant gezet en in overleg met jusititie is zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

LIMBURG-NOORD 588 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Haelen, Heythuysen, Oostrum, Leunen, Blerick, Velden en Reuver 588 bekeuringen uitgeschreven.

HAELEN Het Verkeershandhavingsteam heeft dinsdag op de Napoleonsweg 292 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 3690 gecontroleerde voertuigen bedroeg 92 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

HEYTHUYSEN - Op de Leveroyseweg zijn maandagmiddag 65 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1194 gecontroleerde voertuigen bedroeg 111 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM - Op de Stationsweg zijn maandagmiddag 73 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 803 gecontroleerde voertuigen bedroeg 90 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

LEUNEN - Op de Albionstraat zijn maandagmiddag 39 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 794 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BLERICK - Op de Eindhovenseweg zijn maandagmiddag 74 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1290 gecontroleerde voertuigen bedroeg 82 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VELDEN - Op de Rijksweg zijn dinsdag 41 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1075 gecontroleerde voertuigen bedroeg 71 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

REUVER - Op de Mariastraat zijn dinsdagmorgen vier bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 60 gecontroleerde voertuigen is niet bekend.