Koninklijke Ahrend NV


1/1


Ahrend toont visie op kantoormeubilair in 21e eeuw

Van 19 tot en met 22 november 2002 zal kantoorinrichter Ahrend zijn visie op werken in de 21e eeuw tonen door middel van interactieve presentaties en een seminar. Deze tentoonstelling, 'Things to come, an office experience by Ahrend', zal plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Binnen de bedrijfstak is de opzet van de show uniek. De interactieve opzet van de presentaties stelt de bezoekers in de gelegenheid zèlf de visie te ervaren die Ahrend heeft op de manier waarop mensen werken, hoe werkprocessen kunnen worden georganiseerd en welke steeds veranderende rol kantoormeubilair daarbij speelt. 'Ontvangen', 'ontdekken', 'geloven' en 'bewijzen', zijn de vier activiteiten die de bezoekers achtereenvolgens, in verschillende ruimten, ondergaan. De tentoonstelling is primair bedoeld voor mensen die in hun dagelijks werk te maken hebben met functionaliteit, esthetiek en ergonomie van kantoormeubilair binnen kantoorpanden: architecten, huisvestingsadviseurs, facility managers, inkopers, professionele eindgebruikers en de medewerkers van Ahrend. Ahrend verwacht dat ongeveer 2.000 mensen in twee dagen de presentatie in Amsterdam zullen bezoeken. Op 19 november kunnen de media kennis nemen van de show. De overige relaties van Ahrend zullen op 20, en 21 november worden uitgenodigd.

Over Ahrend

Ahrend is een internationale handelsonderneming op het gebied van kantoorinrichting en kantoorartikelen. Ahrend verkoopt direct aan de zakelijke eindgebruiker. De verkooporganisatie wordt ondersteund door twee meubelfabrieken in Nederland en een in Duitsland. Ahrend heeft circa veertig eigen verkoopvestigingen voor kantoorinrichting in de kernlanden Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië.
Ahrend is tevens leverancier van kantoorartikelen en computer supplies. De distributie vindt plaats vanuit magazijnen in Nederland, Duitsland en België. In Nederland verzorgt de onderneming tevens reprografie voor de professionele markt. Het totale aantal medewerkers bedraagt circa 2.500.

Ahrend. Always ready for things to come
a~íìã
26 september 2002
sççê=îÉêÇÉêÉ=áåÑçêã~íáÉ
F. Gerrets
aççêâáÉëåìããÉê
020 5305242
bJã~áä
fgerrets@ahrend.com