Ingezonden persbericht


Elke dag kan u zelf - als klant - merken dat klanten wegjagen een nationale passie is. De meeste klanten worden aanzien als 'etters die je van je echte werk afhouden'.

Om aan de gigantische behoefte aan informatie en wegjaagtechnieken tegemoet te komen, wordt vandaag de website www.klantenwegjagen.nl opgericht en biedt aan 8.277.000 werkzame personen in ons land (bron: StatLine CBS 2002) gratis toegang tot de Hall of Fame, met notoire voorbeelden van klantmishandeling, en de Hall of Shame, waar cases van klantgerichtheid opgesomd worden. Klanten kunnen er de klok luiden, of, integendeel, geboren natuurtalenten op het gebied van klantvijandigheid een Erelidmaatschap toekennen.

Wil u hier meer over weten of een interview met de oprichter Guido Thys, of een exemplaar van het Veldhandboek Klanten Wegjagen, dan kunt u nu alvast contact opnemen met ondergetekende.


Hoogachtend,

Mevrouw H. Van den Berghe.

Mocht u besluiten tot publicatie, stellen wij het erg op prijs indien wij daarvan spontaan een exemplaar of bericht mogen ontvangen.

Press Here bv
Postbus 465 -1440 AL Purmerend - The Netherlands
Ampèrestraat 81 - 1466 TZ Purmerend
Phone + 31 (0) 299 418 989 - Fax + 31 (0) 299 418 947 info@ presshere.nl - www.presshere.nl