Ingezonden persbericht


Belangrijk medianieuws
Voor de Europese markt

Seminar "New Power for Video Professionals"

WAT Apple seminarserie - Nieuwe kracht voor videoprofessionals

WAAR In 'Hart van Holland', Berencamperweg 4 te Nijkerk

WANNEER 22 november 2002. Het seminar begint om 9.30 uur en eindigt om 15 uur.

INHOUD De wereld van de videoproductie is voortdurend in beweging. Als professionele videomaker moet u deze veranderingen op de voet blijven volgen en de mogelijkheden die hieruit voortvloeien direct aangrijpen. Alleen dan kunt u uw producties op tijd, binnen het budget en volgens de hoogste standaards blijven uitvoeren. Dit seminar is de perfecte gelegenheid om uw voorsprong te behouden. Hieronder leest u waarom.

Verminderde budgetten en strakkere deadlines maken het er allemaal niet eenvoudiger op. Iedere dag weer voelen professionele videomakers de druk om winst te blijven maken en tegelijkertijd de kwaliteit van hun werk te verhogen. Niemand kan het zich veroorloven om achterop te raken.

Het perfecte gereedschap voor professionele videomakers is een nieuwe generatie apparatuur tegen een prijs die hen in staat stelt het resultaat van hun investering te maximaliseren zonder concessies te doen aan kracht en snelheid. Ze hebben systemen nodig die 100% van de tijd inzetbaar zijn en flexibel genoeg zijn om aan alle behoeften te voldoen, zowel nu als in de toekomst. Ook vereist zijn professioneel advies en assistentie van leveranciers die volledig op de hoogte zijn van de huidige eisen die de markt stelt en op basis hiervan nieuwe oplossingen kunnen implementeren.

VOOR WIE IS DIT SEMINAR BEDOELD Voor mensen die uitzendingen maken of postproductiewerkzaamheden verrichten, onafhankelijke filmmakers en iedereen die videomateriaal produceert voor bedrijven of voor educatief gebruik.

ONDERWERPEN

De nieuwste montagemogelijkheden Onlangs ontving Apple nog de EISA Video Award voor Final Cut Pro 3.0 als uitstekend én betaalbaar systeem voor non-lineare videobewerking. Daarnaast is er Shake: de motor achter enorme kassuccessen als Minority Report, Harry Potter, The Lord of the Rings, enzovoort. Tijdens dit seminar zult u voor de allereerste keer de kracht van Shake onder Mac OS X zien.

Transformatie van de werkstroom Aan de hand van programma's die de industrie veranderen zult u zien hoe Mac OS X de drijvende kracht is achter alle aspecten van videobewerking. Met de laatste versie van Final Cut Pro, Shake, Cinema Tools en DVD Studio Pro kunt u elk project aan en kunt u professionele resultaten leveren, op tijd en binnen het budget.

De juiste structuur Of u nu met Digital Video, Standard Definition of al met High Definition werkt, tijdens dit seminar zult u zien hoe u dankzij de kracht en de functionaliteit van de Macintosh met alle structuren kunt omgaan, zonder dat u dure, gespecialiseerde systemen nodig hebt die uw budget te boven gaan.

Deskundig advies en professionele hulp Apple heeft een nieuw Europees netwerk van Video Solution Experts die zich volledig richten op de behoeften van videoprofessionals. Tijdens het seminar kunt u deze deskundigen ontmoeten en met hen uw specifieke behoeften bespreken, werken aan oplossingen voor uw toekomstige strategie en de nieuwste en voordelige programma's en technologieën in actie zien.

PARTNERS

Dit Apple seminar wordt u aangeboden in samenwerking met bedrijven die toonaangevend zijn in de video-industrie.
* Ultimatte

* Sony Broadcast & Professional

* Pinnacle

* Digital Vision

* Lacie

PROGRAMMA (onder voorbehoud)

9.30 Aanvang en registratie

10.00 Apple Pro-presentatie
Ton van Garderen - General Manager, Apple Benelux Oren Ziv - Director Professional Markets, Apple Europe Graham Cooper - Business Development Manager, Apple David Cockle - Business Development Manager, Apple Kevin Miller - Sales Engineering Manager, Apple Martin Gisborne - Consultant op het gebied van professionele digitale media

12.00 Lunch
Demonstratie van oplossingen van de volgende deelnemende bedrijven:
* Ultimatte

* Sony Broadcast & Professional

* Pinnacle

* Digital Vision

* Lacie
Apple Video Solutions Experts

13.00 Aanvang instructiesessies
Sessies met Shake en Final Cut Pro

15.00 Afsluiting

AANMELDEN Op vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

PUBLIC RELATIONS Wilt u als vertegenwoordiger van de pers aanwezig zijn, neem dan contact op met Patrice Hijsterborg, MarCom & PR Manager Apple Benelux, e-mail marcom.bnl@euro.apple.com of telefoonnummer +31 (0) 30 659 3940.

Hopelijk tot ziens bij het Apple seminar "New Power for Video Professionals"!

Met vriendelijke groet,

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager Apple Benelux

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager
Apple, Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik

Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
Email: hijsterborg.p@euro.apple.com

Web: http://www.apple.com/nl Meld u aan voor Apple eNews:
http://www.apple.com/nl/enews