Ingezonden persbericht


Persbericht

Standruimte HCC Dagen zo goed als uitverkocht
Het evenement op computergebied commercieel nu al een succes

Houten, 24 oktober 2002

HCC Dagen is ook dit jaar een commercieel succes. Vier weken voor aanvang van de beurs, die op 22, 23 en 24 november plaats vindt, is zo goed als alle standruimte in het marktgedeelte uitverkocht. HCC Dagen is de grootste computerconsumentenbeurs van de Benelux. Ook dit jaar worden er weer meer dan 100.000 bezoekers verwacht.

Als we flink ons best doen, valt er in het Showgedeelte nog wel een enkele stand tussen te proppen, vertelt Karen Titulaer, manager HCC Dagen. maar het is lang geleden dat we in zo n snel tempo onze standruimte in het marktgedeelte verkocht hebben. Dat betekent dat de bezoekers heel veel waar voor hun geld zullen vinden. HCC Dagen biedt al jaren lang een succesvolle mix van ICT informatie, entertainment en (stunt)verkoop. Leden van HCC hebben gratis toegang tot het evenement. Anderen kunnen hun toegangskaarten via Ticketservice (voorverkoop) bestellen, of aan de kassa van de Jaarbeurs tijdens de beursdagen.

Gelijktijdig met de HCC Dagen vindt GAMEXPO plaats, the event for interactive entertainment . GAMEXPO richt zich op de groeiende groep gamers in de Benelux. Bezoekers vinden er alle informatie over de nieuwste games, consoles, gadgets en home entertainment sets.

Over HCC
HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt ruim 180.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat de magazines Computer!Totaal, PC Zone, PlayNation en GameQuest; de HCC Dagen/GAMEXPO en de portal HCCnet.nl. Verder is HCC actief op I-Mode gebied. Daarnaast biedt HCC internettoegang via HCCnet.