Ingezonden persbericht


---
PIXUM PAKT UIT IN NOVEMBER

---
Tijdens de HCC Dagen 2002 presenteert Pixum zijn nieuwe website

Keulen, 04.11.02

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat Pixum als Online Fotoservice zijn intrede deed in de Nederlandse markt. Pixum heeft zich ontwikkeld tot een unieke Online Fotoservice in Nederland: Pixum biedt digitale fotografen dé complete service rond het thema digitale fotografie, van unieke uploadmogelijkheden en gratis online albums tot en met het laten afdrukken op professioneel fotopapier of foto funproducten.

Tijdens de HCC dagen die dit jaar op 22 november beginnen zal de nieuwe Pixum website worden gelanceerd. De Pixum service zal hierbij een metamorfose ondergaan en de website krijgt een overzichtelijker en frisser uiterlijk.

Er komen een aantal interessante nieuwe uploadmogelijkheden bij. Naast ons zeer gebruiksvriendelijke Windows programma PixumUp introduceert Pixum een Java Upload Tool. Hierdoor krijgen nu ook de Mac en Linux users de mogelijkheid direct 100 foto´s te uploaden. Daarnaast zal de mogelijkheid worden geboden per CD Order te bestellen. Dit is vooral interessant voor mensen met een langzamer modem of voor bijvoorbeeld zeer grote hoeveelheden foto's.

Op tijd voor sinterklaas en de kerstdagen biedt Pixum een serie nieuwe foto funproducten aan. Op de nieuwe website kunnen Pixum gebruikers hun digitale foto's, behalve op bekers en puzzels, ook laten afdrukken op T-shirts, mousepads, baseball caps en teddybeertjes. Deze leuke persoonlijke cadeautjes kunnen indien gewenst ook direct aan een ander adres worden geleverd.

Alle Pixum gebruikers profiteren tijdens de drie dagen durende computerbeurs van extra lage prijzen. Het 10cm en het 13cm formaat bestellen onze klanten nu voor speciale HCC prijzen. Enkele foto funproducten zullen ook sterk in prijs worden verlaagd.

Tevens kunnen de Pixum gebruikers nog voordeel behalen met de spectaculaire Kerst-Countdown. Deze actie gaat op 12 november van start met een te verkrijgen korting van 20% en er gaat elke dag een procent van af. Tijdens de HCC Dagen zal de korting dan ook 10% op 22 november, 9% op 23 november en 8% op 24 november bedragen.


---
Over Pixum

---
Pixum is een van de toonaangevende Online Fotoservices in Europa. Naast het afdrukken van digitale afbeeldingen op professioneel fotopapier en funproducten, omvat het diensten pakket van Pixum o.a. gratis online fotoalbums, uitnodigen van vrienden en bekenden en het versturen van wenskaarten.

Pixum is van oorsprong een Duits bedrijf welke sinds eind 2001 zijn services in heel Europa aanbiedt. De Nederlandstalige Pixum website werd op 15 oktober 2001 gelanceerd. Pixum heeft als doel dé voerende Online Fotoservice in Europa te worden.


---
Meer informatie

---
Als u een uitgebreide persmap wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Titia Maas, te bereiken op 020-4917723 of via titia.maas@pixum.com