Opening jeugdaccommodatie op 22 november 2002

WOUDENBERG, 1 november 2002 De nieuwe jeugdaccommodatie aan de Europaweg in Woudenberg wordt op vrijdag 22 november officieel geopend. Eerder deze week hebben twintig jongeren meegedaan aan een inspraakavond. Tijdens deze avond is gesproken over de activiteiten die in de jeugdaccommodatie worden georganiseerd.

In september heeft de gemeente zon zeshonderd enquêteformulieren verstuurd aan jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Doel van deze enquête was het inventariseren van de wensen van de jongeren rondom de nieuwe jeugdaccommodatie. Dertig procent van de jongeren heeft gereageerd. Uit deze reacties kon veel informatie worden gehaald over de activiteiten, de gewenste openingstijden en andere onderwerpen. Op 30 oktober jongstleden hebben twintig jongeren in de nieuwe jeugdaccommodatie meegedaan aan een inspraakavond over deze onderwerpen.

Naam

Tijdens de inspraakavond is ook de nieuwe naam gekozen voor de jeugdaccommodatie. Deze naam wordt tijdens de opening op 22 november bekendgemaakt. Op die dag start om 16.00 uur het officiële programma; vanaf 19.00 uur is er voor iedereen een open huis.