Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-11-2002 GEWIJZIGDE VERSIE, ZIE
UITZENDDATUM EERSTE REGEL
Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending vrijdag 22 november
Nederland 2 - 21.27 uur


SIR ROGER MOORE EN LIONEL RICHIE IN TROS TV SHOW

In de TROS TV SHOW van vrijdag 22 november heeft Ivo Niehe in Monaco een ontmoeting met de legendarische acteur Sir Roger Moore. De voormalig 007-vertolker is verbaasd dat in de nieuwste Bond-film, die begin januari in Nederland in de bioscopen verschijnt, wel sigaren worden gerookt, maar dat de sterke drank is vervangen door mineraalwater van de sponsor.

De TROS Muziekfeest-cruise werd aangekondigd als 'De reis van uw leven'. En niets was minder waar; de TROS-leden beleefden aan boord van het luxe schip Carnival Fascination vijf zonnige, muzikale en zeer gezellige dagen. Zondagavond werd de 'De reis van uw leven' officieel geopend met een feest. Niemand minder dan Lionel Richie verzorgde, begeleid door Cor Bakker op piano, een spetterend optreden. Via de satelliet voert Ivo Niehe een gesprek met de populaire zanger Lionel Richie die in Miami optrad voor achthonderd Nederlanders.

Bovendien is Ivo Niehe thuis te gast bij entertainer en Emmy Award-winnaar Hans Liberg. Zaterdag 23 november zendt de TROS vanaf 20.03 uur een registratie uit van de 'Nieuwe Show' van Hans Liberg vanuit theater Carré.