Programmabureau Advies Overheid.nl

Monitor in revisie!!

Vrijdag 22 november gaat de Overheid.nl Monitor in revisie. De monitor wordt totaal vernieuwd. In oktober heeft wederom het jaarlijkse monitoringsonderzoek plaatsgevonden. In januari zullen de uitkomsten publiek bekend worden gemaakt bij de Webwijzer Award Conferentie.

Een deelverzameling uit dit onderzoek vormt de hernieuwde vulling van de continue monitor op deze website. De ranglijsten zullen daardoor zeker flinke wijzigingen te zien geven!
NB: De nieuwe vulling van de continue monitor wordt gevormd door het in oktober 2002 uitgevoerde onderzoek. Dit houdt in de na 31 oktober ingediende mutaties niet in de formulieren verwerkt zijn. Vanaf de dag van publicatie kunnen echter direct weer nieuwe mutatie-voorstellen ingediend worden op dezelfde wijze, als dat dat het afgelopen jaar kon.
De links naar de ranglijsten zijn op 22 november niet betrouwbaar. Zodra de revisie/conversie is voltooid (waarschijnlijk maandag 25 november), zal daarover op deze site bericht worden. Overheden wordt verzocht deze tot dan geen mutatievoorstellen aan te leveren.

www.ictu.nl