Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 22-11-2002 Persbericht district De Leijgraaf

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Uden

Donderdagmiddag zijn aan de Losplaats in Uden twee vrouwen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Het tweetal, een 32-jarige vrouw uit Veghel en een 15-jarige Udense, had in een daar gevestigde winkel goederen in hun tassen gestopt en die vervolgens niet afgerekend bij de kassa. Het duo is door winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. De Veghelse kreeg een geldboete van 115 Euro. De 15-jarige wordt aangemeld bij het bureau HALT.

RIJBEWIJS VAN AUTOMOBILIST INGEVORDERD, Schaijk

In de Molenstraat in zijn woonplaats Schaijk is donderdagavond een 41-jarige automobilist betrapt op het rijden van alcoholhoudende drank. De man had zo veel gedronken dat zijn rijbewijs moest worden ingevorderd. Er is proces-verbaal opgemaakt.

RIJBEWIJS VAN AUTOMOBILISTE INGEVORDERD, Uden

In de Mellestraat in Uden is in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige automobiliste uit Malden betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De vrouw had zoveel gedronken dat haar rijbewijs moest worden ingevorderd. Er is proces-verbaal opgemaakt.

NA ALCOHOLGEBRUIK ACHTER HET STUUR, Uden

Een 24-jarige automobilist uit Escharen meende in de nacht van donderdag op vrijdag, ondanks het nodige alcoholgebruik veilig met zijn auto naar haar te kunnen rijden. Bij controle door de politie werd hem een rijverbod van 3 uur opgelegd omdat hij te veel gedronken had. Ook is er proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

GESLOTEN VOERTUIG TERUG, Mariaheide

Aan de Pastoor van Haarenstraat in Mariaheide is vanmorgen vroeg een van diefstal afkomstig lanbouwvoertuig gestolen. Het voertuig is in de nacht van dinsdag op woensdag gestolen uit een schuur aan de Duifhuizerweg in Uden.