Politie Midden- en West Brabant

Persbericht Roosendaal Bovendonk

Roosendaal:vrijdag 22 november 2002

ROOSENDAAL BOVENDONK
Aanrijding tractor met personenauto Donderdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Plantagebaan in Wouwse Plantage Het betrof hier een aanrijding tussen een personenauto en een tractor. Beide voertuigen reden in de richting van de Westelaarsestraat. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van de personenauto achterop de tractor. Door de aanrijding raakte de tractor van de weg en reed tegen een boom. Door de klap vloog de bestuurder van de tractor door de voorruit en kwam op het wegdek terecht. De bestuurder van de tractor kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Inbraak kantoorpand
Woensdagnacht is er ingebroken in een kantoor gevestigd aan de Langdonk in Roosendaal. Nadat een aantal ruiten was vernield kon de dader(s) zich de toegang tot het pand verschaffen. Hierna is een tweetal computers, randappartuur en een fotocamera ontvreemd.

Inbraak loods
Woensdagnacht is er ingebroken in een opslagloods van een vereniging aan De Stok in Roosendaal. Het slot van de ruimte werd geforceerd waarna er een terreinwagentje en een bladblazer werden ontvreemd. De schade bedraagt ruim 8000 Euro.

Inbraak woning
Woensdagnacht is ingebroken in een woning aan de Azurietdijk in Roosendaal. Een toegangsdeur van de woning werd geforceerd en de gehele woning is doorzocht. Wat er precies is ontvreemdt kon nog niet worden vastgesteld.