Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 20 november 2002

WEGAFSLUITING N 614 GEDEELTE GELDROP-MIERLO

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november is de hoofdrijbaan van de weg N 614 (gedeelte Geldrop-Mierlo) afgesloten voor alle verkeer vanwege onderhoudswerkzaamheden. De afsluiting loopt vanaf de J. Peijnenburgweg in Geldrop tot aan de Santheuvel-West in Mierlo. De afsluiting geldt vanaf donderdag 21 november 07.00 uur tot vrijdagavond 22 november 18.00 uur. Het verkeer zal worden omgeleid via Nuenen/Helmond over de weg A270 Eindhoven-Helmond. De omleiding zal door middel van borden worden aangegeven.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken en weer vullen van de dwarsvoegen in de weg. Daarnaast zal het asfalt op het kruispunt Mierloseweg/Dwarsstraat/Spoelstraat in Geldrop gereconstrueerd worden en wordt de deklaag tussen de J. Peijnenburgweg en de Nuenenseweg plaatselijk vervangen. De werkzaamheden op de Mierloseweg zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht weer zullen deze worden afgelast.

INFORMATIE
Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met de heer G. Huisman van de Provincie Noord-Brabant, District Zuid-Oost of met de heer W. van Dijk van de gemeente Geldrop. De heer Huisman is bereikbaar via telefoonnummer 0499-364700, u kunt de heer Van Dijk bereiken via telefoonnummer 040-2893971.