Ingezonden persbericht


Van: Arie van Westerop
tel.: 06-48381784
Aan: De Media t.a.v. de afdeling sport

Uitdaging/AHC Kolping thuis tegen Sittardia

De eredivisiehandballers van trainer/coach Alex Vaassen, de Uitdaging/AHC Kolping treffen zaterdagavond thuis, in de Sint Pancrasser Sporthal De Oostwal, de nummer drie van de ranglijst, het Limburgse Sittardia.

De thuisploeg, nummer drie van onder, heeft precies tien punten minder dan Sittardia na evenzoveel wedstrijden, namelijk zes uit twaalf.

Uit in Sittard verloren de Alkmaarders kansloos met 33-23 na een ruststand van 16-11.

Na een goeie trainingsweek wil Alex Vaassen met zijn ploeg de verloren wedstrijd tegen koploper Aalsmeer (33-19) van afgelopen zaterdag, die de slechtste van dit seizoen was als promovendus, wegwerken door te laten zien dat de AHC thuis best goed kan handballen. Alles zal uit de kast worden gehaald om een afgang voor het thuispubliek te voorkomen.

De Uitdaging/AHC Kolping zal proberen een ingecalculeerde nederlaag tegen de ploeg van trainer-speler Jorg Bohrman, Sittardia, zo klein mogelijk te houden en misschien zelfs een puntje, dus een gelijkspel te pakken.

Jos Ruiter ontbreekt nog steeds in de selectie wegens liesblessure maar Jitse Blommenstein lijkt hersteld van zijn rugblessure. Toch heeft Alex Vaassen als extra zekerheid een 14e man aan zijn selectie toegevoegd voor de wedstrijd tegen Sittardia.

De 14 zijn:

De doelmannen Martijn Cappel en Kristian Elout en de veldspelers:

Ruud Dekker, Ruben Reijnders, John Ranzijn, Serge ter Horst, Martin van Hal, Jitse Blommenstein, Jasper Dusee, Stephan Doesburg, Ramon van Dijk, Marco Ton, Arne Boersma en Remco Bakker.

De wedstrijd in Sint Pancras begint om 19.45 uur.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer info: trainer/ coach Alex Vaassen 06-24655889

Teammanager Jeroen de Lange 06-54245660

ZIE OOK DE WEBSITES: http://www.ahckolping.nl/, www.handicapscoort.nl en http://www.info2003.nl/