Ingezonden persbericht


drs. ing. Richard Lamb
Trendwatcher.com
Trendwatcher ~ Dagvoorzitter ~ Discussieleider

Richard Lamb presenteert wederom de High Profile Internet Awards

Als relatie van de Speakers Academy® attenderen wij u graag op het optreden van trendwatcher drs. ing. Richard Lamb als dagvoorzitter tijdens de jaarlijkse uitreiking van de High Profile Internet Awards. Het is niet voor niets dat Richard Lamb wederom gevraagd is om dit spectaculaire evenement, waar ongeveer 1.000 aanwezigen uit de evenementenbranche jaarlijks samen komen, te presenteren. Hij ontwikkelde zich de afgelopen jaren bij de Speakers Academy® namelijk tot een veel gevraagd spreker, dagvoorzitter & discussieleider. Hij verzorgde honderden optredens in de Nederlandse en Engelse taal. Richard Lamb is een sympathieke spreker met bijzonder veel kennis van zaken. Eén van de topsprekers in Nederland.

Wilt u Richard Lamb aan het werk zien als dagvoorzitter en trendwatcher? Bent u niet één van de gelukkigen die bij het inmiddels volgeboekte event van High Profile aanwezig kunnen zijn dan stellen wij u graag in de gelegenheid om één van de vele andere bijeenkomsten bij te wonen waaraan Richard Lamb zijn medewerking verleend als dagvoorzitter of trendwatcher. Neem daartoe contact op via: RichardLamb@Speakersacademy.nl .

Voor meer informatie over Richard Lamb en boekingen kunt u bellen met de Speakers Academy®: 010 433 33 22

Richard de dagvoorzitter & discussieleider
Als ervaren en inspirerend dagvoorzitter laat Richard Lamb snel een informele sfeer ontstaan, in zowel grote als kleinere zalen. Zijn vaardigheden als discussieleider deed hij op als radio-presentator bij de AVRO en de NOS. Opvallend is zijn gedegen inhoudelijke voorbereiding en zijn ontspannen uitstraling als dagvoorzitter & discussieleider. Hij is bijzonder geschikt voor congressen, perspresentaties, brainstormsessies, relatiedagen en personeelsbijeenkomsten.

Richard de trendwatcher, ontwikkel uw eigen toekomstvisie... De lezingen van Richard Lamb als trendwatcher worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie met de zaal. Hij laat zijn publiek graag aan de hand van toekomstscenario's zien welke impact technologie en innovatie heeft op het dagelijks leven. Hij maakt daarbij onder andere gebruik van zijn ICT-expertise. Richard levert als trendwatcher toekomstvisies op bestelling. Hij baseert zijn lezingen en adviestrajecten op een set van 10 Mondiale Mega Trends die hij onder andere publiceerde in het boek 'Future Check' (Speakers Academy®, januari 2003).

Richard de bedrijvendokter
Richard Lamb is in beperkte mate te boeken als 'Bedrijvendokter'. Daarbij geeft hij, gehuld in een witte doktersjas, op een ludieke manier serieuze adviezen aan een organisatie of een branche. De dokter is een ideale gast om een serieus congres wat luchtiger te maken.

Voor meer informatie over Richard Lamb en boekingen kunt u bellen met de Speakers Academy®: 010 433 33 22