Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 22-11-2002 3e persbericht van vrijdag 22 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van zakkenrollen
Vrijdagmiddag om 15.45 uur is in een winkel aan de Rechtestraat een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd door personeel van de winkel betrapt bij de diefstal van de portemonnee van een klant. Nog drie klanten meldden dat hun portemonnee was gestolen. De man is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Man na mishandeling aangehouden
In zijn woning aan de 1e Lieven de Keylaan is vrijdag om 18.55 uur een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had even daarvoor zijn 42-jarige vriendin mishandeld. Dat gebeurde op de Koning Arthurlaan. De man trok haar aan de haren en bedreigde haar woordelijk met de dood. De vrouw vluchtte naar het nabijgelegen politiebureau en deed aangifte. De man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Verlichtingscontrole
Op de Noord Brabantlaan is vrijdag tussen 17.30 en 18.45 uur een verlichtingscontrole gehouden. Er zijn 23 bonnen uitgeschreven.

Helmond: Drie verdachten van drugshandel aangehouden In de Jeroen Boschlaan is vrijdag om 14.10 uur een 43-jarige Helmonder aangehouden. Drie kwartier later werden in een woning aan de Sassenstraat een 62-jarige Helmondse man en een Helmondse vrouw van 45 jaar oud aangehouden. De drie aangehouden personen worden verdacht van de handel in harddrugs vanuit een woning aan de Sassenstraat. Er waren klachten gekomen uit de buurt vanwege de overlast die de aanloop van klanten veroorzaakte. Vrijdagmorgen werden enkele klanten die de woning aan de Sassenstraat hadden bezocht aangehouden. Zij werden als getuige gehoord. s Middags werden de verdachten aangehouden. Bij huiszoeking werden ruim 200 bolletjes cocaïne en heroïne gevonden. Deze zijn in beslaggenomen. De drie verdachten zijn de cel ingegaan.

Best: Automobilist gewond
Een 24-jarige Eindhovenaar is vrijdagmiddag om 13.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de NCB-weg. De man reed met zijn auto vanuit Best in de richting van Son. Ter hoogte van de voetgangersbrug over het kanaal raakte de man, vermoedelijk door te hoge snelheid, de macht over het stuur kwijt en botste tegen twee bomen. De man is met verwondingen aan enkels en buik in het MMC in Eindhoven opgenomen.

Lieshout: Onder invloed
Een 60-jarige automobilist uit Aarle Rixtel is vrijdagavond rond 19.15 uur op de Ribbiusstraat betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies bijna 1 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.