Ingezonden persbericht

Persbericht

HCC Dagen verbreedt formule met GAMEXPO

Houten, 19 November 2002

Dit weekend is de Jaarbeurs Utrecht de plek waar iedere computerliefhebber zijn hart kan ophalen. HCC Dagen 2002 gaat aanstaande vrijdag van start. De beurs duurt van 22 tot en met 24 november. HCC Dagen is de grootste computerconsumentenbeurs van de Benelux. Ook dit jaar worden er weer meer dan 100.000 bezoekers verwacht.

Op entertainmentgebied heeft HCC het initiatief genomen om het "event for interactive entertainment", GAMEXPO te lanceren. GAMEXPO richt zich op de groeiende groep gamers in de Benelux. Bezoekers vinden er alle informatie over de nieuwste games, consoles, gadgets en home entertainment sets.

"Thema's als entertainment, gaming of digitale foto- en videobewerking worden voor onze leden steeds belangrijker," meent Ronald van Rooden, directeur HCC. "Langzamerhand is een computer onmisbaar voor diverse vormen van vrijetijdsbesteding. Bijvoorbeeld bij het monteren van je vakantie-video, het opzoeken van informatie of het spelen van een game."

Tijdens de HCC Dagen/GAMEXPO is er aandacht voor alles wat de computer raakt. Met meer dan 52.000 m2 verkocht beursoppervlak is HCC Dagen daarmee de one-stop shop op computer- en entertainmentgebied. De HCC Dagen/GAMEXPO vinden plaats op 22, 23 en 24 november in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Over HCC
HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt ruim 180.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat de magazines Computer!Totaal, PC Zone, PlayNation en GameQuest; de HCC Dagen/GAMEXPO en de portal HCCnet.nl. Verder is HCC actief op I-Mode gebied. Daarnaast biedt HCC internettoegang via HCCnet.



Ingezonden persbericht