Leefbaar Nederland

Persbericht

Het dagelijkse bestuur van Leefbaar Nederland meent tegen de wens van de leden en het Partijcongres van zondag 17-11-2002 j.l. Fred Teeven aan de kant te moeten schuiven ten behoeve van Neerlands meest bekende en ongeliefde joker Emiel "Tjakka" Rattelband. Met ongeloof staren de jongeren van de jongerenvereniging van Leefbaar Nederland naar Teletext en nemen eens poolshoogte bij elkaar.

Wat is er met dit bestuur gebeurt? Klap van de molen? Power corrupts, absolute power corrupts absolutely zei een wijze Brit ooit. Is dit al absolute macht voor de heer Jetten en consorten dat ze het al niet meer aankunnen? Ons gaat dit iets te ver, en daar de partijbobo's dit soort onnodige idioterieen graag via de media ventileert doen wij gezellig kinderachtig mee. Let wel, liever hadden we dit via de congressen opgelost, maar daar komt deze, wat wij vinden, flagante domheid van het bestuur nooit naar boven. Wij vinden dat het bestuur van Leefbaar Nederland op dit moment uit een bende ondemocratische onkundige megalomane idioten bestaat!

En hierbij stellen enkele leden van de jongerenvereniging van Leefbaar Nederland zich beschikbaar voor het nieuwe bestuur van Leefbaar Nederland, te verkiezen op het congres van 08-12-2002 na onze motie van wantrouwen tegen dit bestuur!

Namens de Jongerenvereniging van Leefbaar Nederland

Erik van Luxzenburg

Media Adviseur