PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet nu ook bereikbaar via i-mode (TM)

Planet Internet nu ook bereikbaar via i-mode(TM)

Amersfoort, 22 november 2002 - Planet Internet introduceert de Planet Mobile Portal. Met deze portal, speciaal voor i-mode, kunnen gebruikers via hun toestel naar www.planet.nl surfen om van verschillende diensten gebruik te maken. Abonnees van Planet Internet kunnen bovendien gebruik maken van de (gratis) dienst Webmail. Met deze dienst kunnen klanten overal via internet e-mail ophalen en versturen.

Via de Planet Mobile Portal kan iedereen gratis gebruik maken van de diensten nieuws, verkeer, cartoons en een uitgebreide i-mode gids, die naar leuke en nuttige i-mode sites verwijst. Voor Euro 1,15 zijn ook de amusementsdiensten, zoals het downloaden van ringtones, beschikbaar.

In eerste instantie is de portal geschikt gemaakt voor i-mode gebruikers van KPN Mobile. Later zal deze ook toegankelijk zijn voor mensen die op andere wijze mobiele toegang hebben tot internet.

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

i-mode en het i-mode logo zijn merken of geregistreerde merken van NTT DoCoMo, Inc. in Japan en andere landen.

18)