Ingezonden persbericht

Dr. Richard D'Aveni 22 november 2002 eindelijk in Nederland

AMSTERDAM, 20020624 -- Het gebeurt niet vaak dat een toonaangevend Management denker of leider zijn of haar visie persoonlijk komt delen met het senior management in Nederland. Wat dat betreft is ons landje vaak net iets minder interessant om de overtocht voor te maken. Door een goed persoonlijk contact kwam vorig jaar Bill Clinton naar Nederland, maar helaas zijn dit vrij zeldzame gebeurtenissen. Belangrijk is het echter wel dat Nederlandse managers contact houden met de werelddenkers en visionairs. Management boeken worden meer dan ooit gekocht, maar worden vaak niet of maar half gelezen. Het staat natuurlijk wel goed in de boekenkast!

Maar op 22 november a.s. is het gelukkig dan weer eens zo ver. Door de persoonlijke bemiddeling van Prof. dr. Jan Eppink (Hoogleraar Strategie en Omgeving vrije Universiteit amsterdam en Management Consultant Boer & Croon) is het mogelijk geworden dat Dartmouth Professor of Strategic Management Richard D'Aveni naar Nederland komt. Samen met collegae visionairs Michael Porter, Gary Hamel en C.K. Prahalad is D'Aveni toonaangevend voor managers bij bedrijven en instellingen.

D'Aveni is onder andere auteur van de wereldwijde bestsellers 'Hypercompetition' en 'Strategic Supremacy'. Over dit laatste onderwerp zal D'Aveni op 22 november spreken tijdens het vijfde Lions Fund-raising Congres 'Strategic Supremacy' in Amsterdam. D'Aveni verzorgt het programma samen met Mr. Els .H. Swaab (Voormalig Managing partner Boekel de Nerée en Secretaris RvC Nederlandsche Bank), Mr. drs. Bert Jongsma (Voorzitter Raad van Bestuur, SDU), Jos Staatsen (Bestuursvoorzitter Boer & Croon) en Henny Hurkens (Director Strategy & Alliances SAP Nederland).

Met behulp van onder andere de KLM, Randstad en SAP Nederland is het mogelijk geworden Richard D'Aveni naar Nederland te halen en de inschrijfkosten voor dit congres zo laag mogelijk te houden (euro 295,- per deelnemer). Het Lions Fund-raising Congres richt zich op het senior management van Nederlandse en Belgische organisaties. Consultants en toeleveranciers aan deze doelgroep worden beperkt toegelaten.

Wilt u meer weten over het vijfde Lions Fund-raising Congres 'Strategic Supremacy' kijkt u dan op de website (www.dir.nl) of neem contact op met Marco Schreurs op telefoonnummer 035 - 603 79 79 of schreurs@dir.nl.



Ingezonden persbericht