Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 november 2002

www.meet-anyone.com vanaf vandaag online

Haarlem/Amsterdam - www.meet-anyone.com, dé netwerksite die het persoonlijk en professioneel netwerken wel heel gemakkelijk maakt, gaat vandaag online.

Of je nu bij een grote multinational werkt of een kleine zelfstandige bent: netwerken is vandaag de dag van levensbelang. Om aan informatie te komen of te sparren met vakgenoten. Om met geschikte werknemers of juist met opdrachtgevers in contact te komen. Netwerken is echter ook een tijdrovende aangelegenheid. Daarom is er nu Meet-Anyone.

De mogelijkheden van de site zijn talrijk: chatten met gelijkgestemde professionals via al dan niet besloten communities, intern e-mailen, jezelf presenteren en profileren, zoeken naar een nieuwe werkgever of klanten, adverteren en nog veel meer.

Meet-Anyone streeft ernaar een professioneel en internationaal netwerk te zijn. Nu al is het ledenbestand van Meet-Anyone zeer interessant. Diverse ceo's en andere topmensen van toonaangevende bedrijven als Hewlett Packard, ABN AMRO, Studio Micha Klein, Network Appliance, Stream, Adelphi Consulting en British Telecom profileren zich al op Meet-Anyone.

Individuele personen kunnen zich gratis inschrijven en een eigen profiel invullen. Daarna kan men op de site op zoek naar andere professionals om contacten te leggen en kennis te delen. Tot 31 december 2002 is de dienst gratis voor bedrijven. Op een eigen pagina kunnen bedrijven hun naam, logo, banner, een bedrijfsprofiel en een doorlink naar de eigen site kwijt. Meet-Anyone is dus een ideaal medium om meer naamsbekendheid te genereren. Daarnaast is het netwerk zeer geschikt voor snelle en adequate personeelswerving, het netwerk wordt immers gevormd door de beste professionals!

Oprichtster Susanne Waldau kwam op het idee door haar werk bij Hewlett Packard, waar zij als Project Manager de intrinsieke meerwaarde van een goed gefundeerd netwerk ontdekte.

'Toen ik zag wat de potentie van internet daar al betekende, begon ik de dingen wat groter te zien. Als buitenlandse in Nederland ben ik bijvoorbeeld lid van een vereniging van expatriates, een groep mensen die hier woont en werkt, maar elders is geboren. Veel van de contacten tussen die groep mensen verloopt via internet. Ik had al snel het idee een groot netwerk te ontwikkelen in een vorm die ik nog niet was tegengekomen. Een grote netwerksite om mensen, groepen gelijkgestemden en bedrijven bijeen te brengen was er nog niet. Zeker niet in de grootte en vorm zoals we die nu lanceren. Netwerken is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. Door de snelheid van Meet-Anyone is netwerken nu een kwestie van inloggen. Enkele seconden later begint het professioneel netwerken...

Ik raad dan ook elke club of vereniging aan om zich aan te melden. Op de site kan iedereen zijn eigen community beginnen, al dan niet besloten. Als je dus een groep vrienden hebt, die zich allemaal inschrijft, kun je direct een eigen chat of community opstarten. Zo heb je als het ware een virtueel clubhuis of vergaderkamer gratis op internet!'.

Na de lancering van de website zullen er door Meet-Anyone diverse promotionele activiteiten worden georganiseerd. Om het netwerken via internet te ondersteunen zullen er bijvoorbeeld iedere maand diners zijn waar de Meet-Anyone leden elkaar dan kunnen ontmoeten met als doel hun netwerk nog verder uit te breiden.

Maar er is meer. Zo kunnen we nu al bekend maken dat begin februari 2003 een volledige

implementatie voor de USA zal plaatsvinden. Zoals u ziet werkt Meet-Anyone er hard aan om haar belofte ervoor te zorgen dat er een wereldwijd netwerk ontstaat waar te maken!



Ingezonden persbericht