Lijst Pim Fortuyn


Procedure Selectie kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen

De aanmeldingstermijn voor de kandidaten voor de verkiezingen van 22 januari 2003 liep op donderdag 14 november 14.00 uur af.

De selectie commissie zal op zaterdag 16 en zondag 17 november een preselectie uitvoeren. Alle niet geselecteerde kandidaten ontvangen per post een bevestiging dat zij/hij niet geselecteerd is.

De geselecteerde kandidaten zullen telefonisch worden uitgenodigd om in de week van maandag 18 tot vrijdag 22 november voor de commissie te verschijnen.

Op woensdag 27 november zal de commissie de advieskandidatenlijst aan het bestuur overhandigen. Het bestuur maakt de lijst op donderdag 28 november openbaar op de web-site van de Lijst Pim Fortuyn.

Alle leden ontvangen per post op dinsdag 3 december de kandidatenlijst. Informatie over de kandidaten en hun specialisatie vindt u op onze web-site. Op schriftelijk verzoek wordt deze informatie ook per post verstrekt.

De kandidatenlijst die verstuurd wordt is tevens het stemformulier waarmee u op zaterdag 7 december uw stem uit kunt brengen in de Algemene Leden Vergadering in de Ahoy te Rotterdam.
* Kopieën van dit formulier worden NIET geaccepteerd.
* Het stemformulier kan uitsluitend worden ingeleverd in combinatie met het bijbehorende lidmaatschapspasje.

De definitieve volgorde zal na telling door de notaris door het bestuur bekend worden gemaakt op maandag 9 december.