Rotterdam Airport

Kerstaanbieding Hannover met Welcome Air

Kerstmarktaanbieding Hannover met Welcome Air

Vlieg met Welcome Air voordeliger en comfortabel vanaf Rotterdam Airport naar de kerstmarkt in Hannover!

Van 29 november tot en met 20 december 2002 biedt Welcome Air de mogelijkheid om voor 130* de nostalgische kerstmarkt van Hannover te bezoeken en kennis te maken met de nieuwste bestemming vanaf Rotterdam Airport. De vluchten naar de Noord-Duitse stad worden sinds begin september iedere werkdag met een luxueuze Dornier 328 van Welcome Air vanaf uw eigen luchthaven uitgevoerd. Dit moderne en dus geluidsarme turboprop toestel biedt plaats aan 32 passagiers en is uiterst comfortabel ingericht. De reistijd naar Hannover bedraagt slechts één uur.

Kerstmarkt
Van 28 november tot en met 23 december is het plein rondom de 'Marktkirche' in de historische 'Altstad' (binnenstad) van Hannover volledig gehuld in kerstversiering. Talloze gezellige kerststalletjes, muziek, zang en heerlijke lekkernijen brengen u al helemaal in kerststemming.

Aanbieding
Tijdens de kerstmarkt biedt Welcome Air een hele speciale aanbieding. Voor 130* per persoon (exclusief 30,96 luchthavenbelasting p.p.**) vliegt u vanaf Rotterdam Airport voordelig naar Hannover en terug. Deze aanbieding is geldig van 29 november tot en met 20 december 2002 met een min./max. verblijf van 3 dagen/2 nachten. U kunt tot uiterlijk 5 dagen voor vertrek voor deze aanbieding reserveren. Reist u met kinderen dan vliegt het eerste kind bovendien gratis mee. De tickets dienen voor vertrek contant te worden betaald aan de ticketdesk van Welcome Air op Rotterdam Airport. Het reserveren van deze aanbieding kan
uitsluitend via Welcome Air, tel. 010-2083635, of e-mail welcomeair@airagencies.nl


* Normaal 388,-

Meer informatie over de kerstmarkt en diverse hotels in Hannover is te vinden op:
www.hannover.de

Meer informatie over welcome Air:
www.welcomeair.com

Openbaar vervoer:
Luchthaven Hannover - centrum

· Reguliere busservice lijn 471

· Trein naar Hannover centraal station (S5): Duur: 12 minuten. Kosten: 2,30 Euro.

· Taxi: Duur: 20 minuten. Kosten: ± 20 Euro.
Klik hier voor de lijndiensten naar Hannover vanaf 27 oktober.