Ingezonden persbericht

Aankondiging Seminar "Effectief besturen op basis van bedrijfsgegevens".

Twee Groninger bedrijven, IT Consultancy Group en Solvision Noord, organiseren op 29 november aanstaande in Roden een seminar over het efficient gebruik van data bij het besturen van organisaties.

Veel bedrijven beschikken over een schat aan data, maar kunnen dit niet vertalen naar bruikbare informatie. Deze informatie zou het management juist in staat kunnen stellen om de correcte besluiten te nemen bij het besturen van het bedrijf. Vaak blijkt het technisch te lastig om de gegevens los te weken uit de systemen en heeft men te weinig kennis omtrent de betekenis en de kwaliteit van deze gegevens. Voor analisten en managers wordt het dan moeilijk om adviesen te geven en beslissingen te nemen.

Op 29 november zullen vier inleiders, naast ITCG en Solvision zijn ook ECM-Grey en Raaplex aanwezig, laten zien dat je met een gedegen aanpak en de juiste tools, goed in staat bent om data te vertalen in bruikbare informatie. Het is een kwestie van het goed organiseren van kennis en resources, maar zeker geen onmogelijke opdracht.

In één middag wordt u een stuk wijzer. Meer weten? Bel naar 050 - 5798643 of stuur een E-mail naar info@itcg.nl.