Ingezonden persbericht

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan het GigaPort seminar "Communicatie in de Gezondheisdzorg" vrijdagochtend 29 november aanstaande, bij Media Plaza in Utrecht.

De huidige zorgsector staat onder druk. Vaak moet er met minder mensen en minder middelen gewerkt worden. Door inzet van ICT op bepaalde terreinen kan efficiëntie, kostenbesparing en kwaliteitsverhoging bereikt worden. Onder anderen door samen te werken op afstand via Internet, het delen van kennis en voortdurende bij- en nascholing via tele-teaching.

Wat kunt u verwachten bij dit seminar?
" Live demonstraties van enkele reeds gerealiseerde projecten in uw sector. Grote spelers uit de sector tonen u wat ze al bereikt hebben met de inzet van ICT. Waarom is er gekozen voor een bepaalde strategie? Wat zijn de valkuilen, wat hebben ze geleerd? Welke mogelijkheden zijn er voor de nabije toekomst? " Sprekers van diverse zorginstellingen als het Erasmus MC en de Fleuri Stichting. " Een platform om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen tijdens het programma en de demomarkt.

Dit seminar wordt georganiseerd door GigaPort, het GigaPort Demonstratiecentrum (Media Plaza), GigaPort Applicaties (Telematica Instituut) en grote spelers uit de zorgsector.

Uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma, kunt u vinden op:
http://events.mediaplaza.nl/gigaport/zorg 2002

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse?
Stuurt u mij dan een mailtje met uw gegevens of vul het inschrijfformulier in via de genoemde website.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 2914111.

Ik hoop u op 29 november as.om 9.00 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groeten,

Maaike Tromp
Projectleider Business Development
Media Plaza
T: 030-2914117
F: 030-2914144
E: maaike.tromp@mediaplaza.nl
http://www.mediaplaza.nl