KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Clinic Deskundig Longeren op KNHS-Centrum Ermelo

19-11-2002

Ermelo Deskundig Longeren, dit is het thema van de volgende clinic op het KNHS-centrum in Ermelo in de reeks Virbac Eraquell rondjes instructie. Na de succesvolle instructieve rondjes in oktober gaat de KNHS op 29 november weer verder met ditmaal Lammert Haanstra in de hoofdrol.

Lammert Haanstra vertelt en demonstreert hoe longeren een positieve bijdrage kan leveren aan de opleiding van het jonge, maar ook het al verder doorgereden sportpaard. Door deskundig te longeren kan het rijplezier vaak verhoogd worden.

Haanstra zal ook een aantal probleempaarden longeren van Paard & Sportlezers die massaal gehoor gaven aan de oproep in Paard & Sport.

Alle paardenliefhebbers zijn welkom bij deze clinic. De clinic begint om 19.30 uur en de entree bedraagt 10,- (incl. koffie / thee). De KNHS verwacht enorm veel belangstelling voor dit Virbac Eraquell Rondje Instructie en daarom dient u zich van tevoren even aan te melden. Dat kan per e-mail (info@knhs.nl of w.plaisier@knhs.nl), per fax (0577-401725) of door het sturen van een kaartje naar KNHS, Postbus 3040, 3850 CA Ermelo.

Bron: KNHS / Christa van Duin