Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-11-2002

Televisie
(MAKING OF DE) REIS VAN JE LEVEN
Uitzending vrijdag 29 november
Nederland 2 - 19.57 en 20.20 uur


Tros-leden beleven de reis van hun leven!

Ruim achthonderd TROS-leden beleven 'de reis van hun leven' op het supermoderne, elf dekken tellende Amerikaanse cruiseschip Carnival Fascination. Over alle optredens en een impressie van de trip naar de Caribbean wordt op vrijdag 29 november de special REIS VAN JE LEVEN uitgezonden. Dit programma wordt voorafgegaan door een twintig minuten durende uitzending MAKING OF DE REIS VAN JE LEVEN. Een kijkje achter de schermen van deze bijzondere ledenreis.

De feestelijke en muzikale bootreis begint in Miami met aan boord een keur aan Nederlandse artiesten. Sfeervolle optredens van Frans Bauer, Marianne Weber, BZN, Helmut Lotti, Wolter Kroes, organist Peter van Rijn en André Rieu met zijn voltallige orkest zorgen voor een ware Hollandse happening. In de pianobar van het schip verzorgt Carola Smit, begeleid door pianist Cor Bakker, een speciaal optreden. Ook de optredens van Hans Kazàn & Magic Unlimited en hun onbegrijpelijke goocheltrucs en verbluffende illusies worden met groot enthousiasme ontvangen. Na Miami zet de reis zich voort naar Key West, het meest zuidelijke puntje van Florida, waar een clip met Marianne Weber wordt opgenomen. Verder een uitgebreide impressie van het bezoek aan het toeristische eiland Cozumel, voor de kust van Mexico. Martin Gaus verrast de leden met een excursie naar de Everglades, waar men de beroemde alligators kan aanschouwen.

De kijker maakt in dit programma ook kennis met een andere kant van de TROS-presentatoren en tevens wordt de artiest als mens belicht.

Meer informatie over deze reis is te vinden op internet. Het adres is: www.trosmuziekfeest.nl