Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-11-2002 Persberichten district Heuvelrug, 11.00 uur

Bulldozer rijdt vrouw aan

VEENENDAAL Op donderdagmiddag is een 88-jarige vrouw uit Veenendaal licht gewond geraakt na een aanrijding met een bulldozer. De 45-jarige chauffeur van de bulldozer reed vanaf de Duivenwal rechtsaf de Raadhuisstraat in en hield hierbij in zijn spiegels fietsende jeugd half achter hem goed in de gaten. Voor hem stak echter net de vrouw over. De chauffeur zag haar te laat en raakte de vrouw met de bak van de bulldozer.

Hierdoor kwam zij ten val en liep licht letsel op aan haar benen. Haar rollator raakte door de aanrijding total-loss. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Ede gebracht voor nader onderzoek.

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL De politie heeft gistermiddag rond 16.00 uur een 54-jarige Veenendaal in een winkel aan de Hoofdstraat aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man had goederen weggenomen zonder af te rekenen. De man had wel genoeg geld in zijn portemonnee.

De man is door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor en het opmaken van proces-verbaal.

Rijden onder invloed

VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.45 uur een 20-jarige Veenendaler aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Tijdens een routinecontrole hielden de surveillerende agenten de man op de Weverij aan. Na ademanalyse op het bureau bleek de man met 0,95 alcohol in zijn bloed te hebben gereden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.