Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-11-2002 Persberichten district Eemland zuid, 11.00 uur

Man door het lint

AMERSFOORT De politie heeft op donderdagmiddag een 30-jarige uit Amersfoort op de rijksweg A28 aangehouden. De man probeerde voor een vrachtwagen te springen. Toen omstanders hem hiervan trachtten te weerhouden, ontstond een vechtpartij.

De psychisch verwarde man werd daarop aangehouden door de politie en geboeid overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Niemand raakte gewond.

Gaslek

AMERSFOORT De politie heeft op donderdagmiddag vanaf 15.15 uur gedurende anderhalf uur de Utrechtsestraat en Hellestraat aan twee kanten afgesloten voor een mogelijk gaslek. De tussenliggende winkels werden ontruimd.

Na onderzoek werd door brandweer en REMU geen gaslek aangetroffen en konden de straten weer worden vrijgegeven.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT - Op donderdagavond is rond 22.15 uur een 40-jarige Amersfoorter met zijn auto op de Oude Lageweg uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden. De toegesnelde agenten roken een alcohollucht en zagen dat de man letsel had aan zijn hoofd. Daarop werd de ambulance ingeschakeld.

De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Tevens is bloed afgenomen bij de man op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Zijn auto is met grote schade aan de voorzijde afgesleept.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Op donderdagavond is omstreeks 21.30 uur een 54-jarige man uit Amersfoort met zijn personenauto op de Barchman Wuytierslaan uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. De politie trof de man zittend in het zwaar beschadigde voertuig aan. De ambulance werd gebeld omdat de man erg versuft overkwam.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en er is bloed afgenomen bij de man voor onderzoek naar mogelijk alcoholgebruik.