Ingezonden persbericht


De nieuwe Panda Antivirus Platinum 7.0: complete beveiliging voor bedrijven en professionals

Uitgerust met de laatste nieuwe antivirus en firewall technologie garandeert Panda Antivirus Platinum 7.0 totale bescherming tegen virussen, hackers en alle andere mogelijke internetbedreigingen.

VILVOORDE, 29 november 2002

Panda Software Benelux stelt de nieuwe Panda Antivirus Platinum 7.0 voor, een nieuwe revolutionaire oplossing tegen virussen en hackers. Panda Antivirus Platinum 7.0 is de eerste in zijn soort die speciaal ontworpen en gecreëerd is voor professionals en kleine bedrijven die zoeken naar de meest complete en betrouwbare veiligheidsoplossing tegen bedreigingen die voortkomen uit het internet. .

Panda Antivirus Platinum 7.0 bevat de meest geavanceerde persoonlijke firewall technologie op de markt. Zo biedt Platinum 7.0 totale bescherming tegen één van de meest gevaarlijke internet bedreigingen: hackers.

Ruud Groeneboer, managing director van Panda Software Benelux, stelt dat, Platinum 7.0 niet enkel één van de krachtigste antivirussen op de markt is, maar dat het ook de meest complete beschermingsoplossing is die beantwoordt aan de behoeften van kleine bedrijven en professionals.

Panda Antivirus Platinum 7.0 maakt komaf met elk type van virus of kwaadaardige codes, inclusief de meest onbekende bedreigingen. Dankzij de dagelijks automatische updates via het internet. Het programma respecteert hierbij de normale werking van de computerfuncties terwijl de Ultrafast motor grondig scant en het hele systeem desinfecteert.

Andere nieuwigheden die de Panda Antivirus Platinum 7.0 biedt, is de mogelijkheid om alle inkomende -en uitgaande e-mailverkeer te scannen en te desinfecteren; wizards voor antivirus en firewall configuratie; totale integratie met Windows Explorer, Microsoft Outlook en Lotus Notes; de scanning van netwerkbestanden en data overdracht van computers naar pocket pc s. Daarnaast is er ook nog het Virus Hospital. Dit

Elke Panda Antivirus Platinum 7.0 biedt Technical Support 24h/365d en SOS Virus. Deze diensten garanderen een snelle oplossing voor elk probleem. En dankzij Panda Software s International Virus Alert network, worden gebruikers altijd beschermd tegen eender welk nieuw virus.

Wie is Panda Software ?

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken zoals een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 45 vestigingen.



Ingezonden persbericht