BedrijfsautoRAI

29-11-2002

DAF LF45 rijdend mobiel kantoor voor CZ

Een nieuw rijdend mobiel kantoor op basis van een DAF LF45 is de meest recente aanwinst van zorgverzekeraar CZ uit Tilburg.

De nieuwe DAF truck, die inmiddels al volledig operationeel is, werd onlangs overhandigd aan mevrouw Engeline van den Boom-Adams, directeur commerciële zaken bij CZ. De officiële overdacht werd gedaan door de heer Hein de Groot van DAF dealer Truckland Midden Brabant uit Tilburg.

CZ, Actief in Gezondheid
CZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. De werkwijze van CZ is gericht op het onderhouden van goede, menselijke relaties gebaseerd op vertrouwen. Ook op plaatsen waar geen vaste servicepunten aanwezig zijn, streeft CZ naar de meest optimale dienstverlening. Daartoe beschikt CZ over rijdende mobiele kantoren die heel Nederland doorkruisen. Elk kantoor herbergt twee compleet ingerichte werkplekken die rechtstreeks zijn verbonden met het centrale computersysteem van CZ. De nieuwe DAF LF45 is het achtste mobiele kantoor dat CZ in gebruik neemt.

Kwaliteit verzekerd met DAF
Zekerheid en kwaliteit zijn zowel voor CZ als DAF belangrijke kernbegrippen. Niet verwonderlijk dat beide partijen een samenwerking zijn aangegaan. Mevrouw Engeline van den Boom-Adams van CZ: Het is de eerste keer dat we met Truckland Midden Brabant zaken doen, maar de samenwerking verloopt naar volle tevredenheid. En er zijn al concrete plannen om ook in de nabije toekomst voor een rijdend mobiel kantoor voor DAF te kiezen.