VISSER COPINI EN PARTNERS

Sturen op bedrijfsculturen: Managing Drives boek van de week

Managers Online, de veel geraadpleegde site voor managers, heeft het boek Managing Drives uitgeroepen tot boek van de week. Het Nederlandstalige boek van Hans Versnel en Hans Koppenol laat managers zien hoe om te gaan met drijfveren.
Ieder mens heeft zijn eigen drijfveren, en Managing Drivesis de kunst van managers om daar op aan te sluiten. Vooral in situaties waarin managers steeds weer tegen dezelfde problemen oplopen, blijken drijfveren een grote rol te spelen. Want wie gaat er nu dingen doen waartoe hij niet gedreven is?

Het boek geeft managers een nieuw en fascinerend inzicht in de impact die drijfveren hebben op mensen en organisaties. Drijfveren zijn niet alleen essentieel voor individuele performance en ontwikkeling, ze hebben ook grote invloed op communicatie en teamprestaties. Daarnaast laten de auteurs aan de hand van voorbeelden uit hun eigen management- en adviespraktijk zien dat begrip van drijfveren essentieel is bij het leiding geven aan reorganisaties, fusies en strategietrajecten. Het boek bevat praktische aanwijzingen voor managers die effectiever met de energie in hun organisatie willen omgaan. Managers krijgen bovendien een antwoord op de vraag waarom sommige boodschappen beslist niet overkomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin van der Waal:
0343-432610
www.managementboek.nl/monline/default.asp en
www.managementdrives.com

29 nov 02 13:44