KINDEROPVANGONLINE

kinderopvangonline speelt in op nieuwe trend

kinderopvangonline is in het trotse bezit van een geheel vernieuwde website voor ouders: www.kol.nl. Ouders kunnen op deze marktplaats al hun kinderopvangzaken regelen. Van het indienen van aanvragen tot het sluiten van contracten. Succes gegarandeerd!

In de pers verschijnen de laatste tijd meer en meer artikelen waaruit blijkt dat het tekort aan kinderopvangplaatsen langzaamaan verdwijnt. Zo meldde de Volkskrant op 28 november jl. nog dat op sommige plaatsen de door de overheid gestimuleerde uitbreiding al heeft geleid tot evenwicht in vraag en aanbod. Door inefficiënte afstemming hiervan, moeten toch nog veel ouders lang wachten op een geschikte en tijdige kinderopvangplaats. kinderopvangonline geeft met haar vernieuwde services voor ouders (zowel particulier als voor bedrijfsplaatsen) een antwoord op dit probleem. De diensten zijn:

online inschrijven: Alle ouders kunnen zich voor een eenmalig actietarief van slechts 15 euro online inschrijven bij een onbeperkt aantal kinderopvang-instellingen. kinderopvangonline houdt de ouders op de hoogte van de stand van zaken en geeft tips & trucs om de kansen op tijdige kinderopvang te vergroten. Deze actie loopt tot 1 maart 2003.

direct beschikbaar: Kinderopvanginstellingen die direct beschikbare plaatsen hebben, publiceren deze dagelijks op www.kol.nl. Ouders kunnen hier zoeken, worden vervolgens in contact gebracht met de desbetreffende de kinderopvangcentra en pas wanneer er een contract wordt gesloten, brengt kinderopvangonline een bemiddelingsfee in rekening.

zoekservice: Ouders die op zeer korte termijn kinderopvang nodig hebben, kunnen op no-cure-no-pay basis de zoekservice inschakelen. Een persoonlijke accountmanager bespreekt samen met de ouder de randvoorwaarden waarbinnen zij op zoek gaat naar geschikte kinderopvang. Tot nu toe 100% geslaagd resultaat binnen 1 maand!

Op www.kol.nl staat het meest complete online kinderopvangbestand met alle Nederlandse kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouderbureaus. Niet alleen met adresgegevens, telefoonnummers en contactpersonen, maar ook met informatie over openingstijden, contractvoorwaarden, prijzen en vergunningen. Ouders zijn verzekerd van een tijdige kinderopvangplaats. Is het niet via de dienst online inschrijven, dan wel via de aanvullende dienstverleningen direct beschikbaar of de zoekservice.

kinderopvangonline is een initiatief van S&E communicatie en automatisering. Met gebruikmaking van de expertise van kinderopvang bemiddelaar SBN, is in 1999 het online communicatie- en administratiesysteem voor de kinderopvang ontwikkelt. Dit systeem voldoet aan alle eisen die nodig zijn voor het regelen van kinderopvang en is geheel voorbereid op veranderingen die de invoering van de Wet Basisvoorziening Kinderopvang in (vermoedelijk) 2004, met zich meebrengen.


----
einde persbericht

Neem voor meer informatie contact op met:
kinderopvangonline, Jitske Schols
Postbus 91, 1110 AB Diemen
(t) 020-6937750 of 06-29494869, pers@kol.nl
of bezoek onze website op www.kol.nl

29 nov 02 16:25