Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 29-11-2002 Persberichten district Den Bosch

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is van een 33-jarige man uit `s-Hertogenbosch zijn rijbewijs ingevorderd. Bij een snelheidscontrole op de Bruistensingel passeerde hij met een snelheid van 102 km/h, terwijl daar 50 km/h is toegestaan.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

Donderdagmiddag is een 45-jarige man uit Rosmalen op de Kloosterstraat in Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Verder kreeg hij nog een rijverbod van 6 uur.

MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 39-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man was bij een winkel Achter het Stadhuis in `s-Hertogenbosch binnen. De man had zich eerder in de winkel misdragen en hem was de toegang ontzegd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

JONGENS AANGEHOUDEN BIJ AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn twee 14-jarige jongens uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Ze werden op het Rouppe van der Voortplein in `s-Hertogenbosch betrapt toen ze in een auto aan het inbreken waren. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN BIJ AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 34-jarige man uit Vught aangehouden. Door getuigen werd gezien dat de man aan het inbreken was in een auto die aan de van de Does de Willeboissingel in `s-Hertogenbosch geparkeerd stond. Ter plaatse gekomen politiemensen konden de man daar aanhouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

ZONDER RIJBEWIJS, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag werd op de Larenweg in `s-Hertogenbosch een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek dat de bestuurster een 17-jarige Bossche was. Ze bleek niet in het bezit van een rijbewijs en gaf een valse naam op. Het meisje werd hiervoor bekeurd.