Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 29-11-2002 Persberichten district Aa & Dommel

POLITIE GAAT FOUT PARKEREN AANPAKKEN, Boxtel

Het politieteam Boxtel gaat het fout parkeren in het centrum van Boxtel aanpakken. Op tal van plaatsen in het centrum wordt nu geparkeerd op plaatsen waar dat verboden is. Hierdoor ontstaan voor voetgangers en fietsers gevaarlijke situaties en wordt de doorgang voor het overige verkeer belemmerd. Vanaf 9 december wordt door de politie niet meer gewaarschuwd maar bekeurd.

BROMFIETSERS GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

Donderdagmiddag zijn een 17-jarige bromfietser uit Den Dungen en zijn 16-jarige passagiere uit Vught gewond geraakt bij een ongeval. Het tweetal reed op een bromfiets over het brom- en fietspad langs de Bosscheweg in Vught. Daar werden ze aangereden door een rechtsaf, een inrit rijdende auto, bestuurd door een 68-jarige man uit Vught. De bromfietser en zijn passagiere zijn gewond overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Pettelaarseweg in Sint Michielsgestel. Vier bestuurders werden bekeurd omdat ze de maximumsnelheid van 80 km/h overschreden. De hoogst gemeten snelheid was 131 km/h.

AUTO KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Donderdagavond is een 27-jarige man uit Tilburg bekeurd. Bij een snelheidscontrole op de N65 onder Vught bleek hij 164 km/h te rijden terwijl er 80 km/h is toegestaan. De auto van de man is in overleg met de officier van justitie in beslag genomen. Er werden nog 14 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 17-jarige jongen uit Vught, op de Kampdijklaan in Vught bekeurd. De jongen reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg ook een rijverbod van 5 uur.