Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 29-11-2002 Persbericht district Maasland

AUTOGORDELCONTROLE, Lith

Donderdag is een autogordelcontrole gehouden op de Lithsedijk in Lith. Er werden 12 personen bekeurd, omdat ze de gordel niet droegen.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING, Oss

Donderdagmiddag is een 40-jarige man uit Oss gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de Kantsingel in Oss. Op de kruising van die weg met de Gasstraat Oost kreeg de man geen vangrang van een uit die straat komende auto, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Mill. Door de aanrijding werd de auto van de 40-jarige man tegen de auto van een 29-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch geduwd. De man uit Oss is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 35-jarige man uit Oss op de Euterpelaan in Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een boete van EUR 190,- en een rijverbod van 2 uur.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ ALCOHOLCONTROLE, Geffen

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 47-jarige man uit Drunen, op de Rijksweg A 50 onder Geffen bekeurd. De man had te veel gedronken en reed met een auto. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur.

CONTROLE VERLICHTING

Vrijdagmorgen is op de weg tussen Oss en Heesch een verlichtingscontrole gehouden. Er werden 9 fietsers bekeurd omdat de verlichting niet in orde was.