Getronics N.V.

Amsterdam,
29 november 2002

tpg kiest voor Getronics HR Solutions
Salarisverwerking van ruim 65.000 medewerkers

TPG heeft besloten de salarisverwerking van ruim 65.000 medewerkers in Nederland per 1 januari 2003 onder te brengen bij Getronics HR Solutions. Deze opdracht wordt aangegaan voor een periode van tenminste 5 jaar.

TPG heeft voor Getronics HR Solutions gekozen omdat Getronics een gegarandeerde en tijdige implementatie van wijzigingen in de wet- en regelgeving waarborgt, evenals een tijdige implementatie van de relevante CAO's. Daarnaast wordt een koppeling ontwikkeld tussen het speciaal door Getronics HR Solutions voor TPG ontwikkelde personeelsmanagementsysteem en het nieuwe salarissysteem. Met de overgang naar Getronics stapt TPG over van een eigen salarisverwerkingssysteem naar een marktconform standaardsysteem.

Over TPG
TPG N.V. verleent wereldwijd, onder de merknamen TNT en Koninklijke TPGPost, een breed scala aan post-, express en logistieke diensten. De onderneming heeft ruim 148.000 medewerkers in 60 landen en is in meer dan 200 landen actief. De omzet in 2001 bedroeg EUR 11,2 miljard. TPG N.V. is genotterd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt. Het TPG website adres is www.tpg.nl of www.tpg.com.

Over Getronics HR Solutions
Getronics HR Solutions is in Nederland marktleider op het gebied van ICT-producten en -diensten voor personeelsmanagement en inkomensberekening. Met volledige geïntegreerde oplossingen voor personeelsbeleid en inkomensberekening heeft Getronics HR Solutions zich in alle lagen en facetten van het bedrijfsleven, de overheid en de gezondheidszorg een toonaangevende positie verworven. Getronics HR Solutions berekent en verwerkt de salarissen en uitkeringen voor ruim 2 miljoen mensen in Nederland, terwijl circa 6.000 organisaties een personeelsmanagementsysteem van Getronics gebruiken. Binnen Getronics HR Solutions zijn 580 medewerkers werkzaam bij het kantoor in Amersfoort en de vestigingen Zoetermeer en Apeldoorn. Meer informatie over Getronics HR Solutions is te vinden op www.getronics.nl/hrsolutions.

Over Getronics
Met circa 26.000 medewerkers in ruim 30 landen, is Getronics één van 's werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke oplossingen en diensten voor de professionele gebruiker op het gebied van Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). Getronics is genoteerd aan Euronext Amsterdam ('GTN'). Meer informatie is te vinden op www.getronics.com.



Getronics N.V.