Ingezonden persbericht

Nieuwe dienst Warehousematch.com

Snel en eenvoudig inzicht in kosten entresolvloer

LEIDEN, 20021129 -- Sinds kort is de website van Warehousematch.com - de online marktplaats voor opslagruimtes in Nederland - uitgebreid met een nieuwe, gratis kennismodule: de Entresolvloercalculator. Hiermee kunnen bezoekers van de website snel en eenvoudig zelf de kosten voor de bouw van een entresolvloer berekenen. Warehousematch.com ontwikkelde deze calculator in samenwerking met Mega Storage Systems, specialist in magazijninrichtingen. Eerder was het op de website al mogelijk de stichtingskosten van een nieuw magazijn te berekenen, en een overzicht van beschikbare opslagruimtes in Nederland in te zien.

Terugkoppeling vereisten
Met de Entrosolvloercalculator kan de gebruiker naar keuze een snelle berekening maken, of een berekening met een wizard. De wizard leidt de gebruiker in acht stappen door de berekening heen en geeft ook praktische toelichting op de benodigde invoerwaarden: de aard van het pand, het gebruiksdoel en de afmetingen van de vloer, de afstanden tussen de kolommen, de benodigde vrije hoogte onder de vloer, het aantal relingen, het aantal toegangs- en noodtrappen, en het aantal opzetplaatsen voor pallets. Na iedere stap krijgt de gebruiker automatisch een terugkoppeling over functionele, bouwkundige of wettelijke vereisten. Ook wordt het effect van verschillende invoerwaarden op de uiteindelijke kosten inzichtelijk gemaakt. Zo ligt er binnen enkele minuten een kostenindicatie op tafel van een entresolvloer naar wens, compleet met toelichting.

Warehousematch.com als kennisbank
De website www.warehousematch.com brengt vraag naar, en aanbod van opslagruimtes in Nederland en omringende landen bij elkaar. Deze online ontmoetingsplaats trekt per maand zo'n 4000 bezoekers uit Europa, Amerika en Azië. Zoekende partijen kunnen op de website direct en kosteloos geschikte opslagruimte vinden. Ook kunnen bezoekers op de website verschillende kennismodules gebruiken zoals de Stichtingskostencalculator, de Entresolvloercalculator en het Marktoverzicht. Op dit moment werkt Warehousematch.com met verschillende partijen, waaronder Yacht Management en Neptunus Structures, aan de ontwikkeling van nieuwe kennismodules. Door voortdurende uitbreiding van de website met kennismodules op het gebied van logistiek en vastgoed ontwikkelt Warehousematch.com zich tot kennisbank op het gebied van warehousing.



Ingezonden persbericht